Salată de pui, porumb și spanac la grătar cu sos de boia fumurie

Salata de pui, porumb și spanac la grătar cu sos de boia fumurie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de spanac ușor pentru bebeluși, boia de ardei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de porumb și mozzarella la grătar la cuptor cu sos de miere, Salată de Romaine, Avocado la grătar și porumb afumat cu pansament Chipotle-Caesar, și Salată Feta, porumb și pui cu sos de roșii fumurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ulei, oțet, șalotă, boia de ardei, 1 linguriță. sare, oregano și piper într-un castron mediu. Se răcește 1/2 cană de pansament.
Adăugați puiul la pansamentul rămas, întoarceți-l la strat și răciți, acoperit, cel puțin 1 1/2 ore sau peste noapte.
Lăsați puiul și pansamentul rezervat să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Între timp, încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Transferați puiul pe o farfurie.
Adăugați porumb și ciuperci la marinată și periați pentru a acoperi. Grătiți legumele și puiul, întorcându-se o dată, până când legumele se rumenesc și puiul nu mai este roz în centru, 15 până la 20 de minute pentru porumb și 12 până la 18 minute pentru pui și ciuperci.
Transferați pe o placă așa cum ați făcut.
Tăiați boabele calde de porumb din știuleți într-un castron mare.
Tăiați puiul și ciupercile în fâșii; apoi adăugați în castron, împreună cu spanacul, ceapa și pansamentul rezervat și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare dacă vrei.