Salată de pui la grătar și Nasturel cu slănină Canadiană

Salata de pui și năsturel la grătar cu slănină Canadiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 404 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Canadiană cu slănină și ananas la grătar, Pizza La grătar cu slănină canadiană și anghinare, și Pui la grătar cu salată de alac, pere și năsturel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un vas mare, combinați usturoiul cu rozmarinul, 1 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de piper.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Se da la frigider 30 de minute.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Întindeți pâinea tăiată cubulețe pe o farfurie și coaceți timp de 5 minute. Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline.
Adăugați slănina canadiană și stafidele și gătiți la foc moderat până când slănina se rumeneste, 1 minut.
Transferați pe o farfurie mică.
Adăugați 1 lingură de oțet în tigaie, apoi răzuiți-o pe farfurie.
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu sucul de lămâie, rămânând 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet; condimentează cu sare și piper.
Condimentați puiul cu sare și grătiți la foc fierbinte până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de sculptură.
Într-un castron mare, combinați năsturelul, nucile, crutoanele, slănina canadiană și stafidele.
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi.
Tăiați fiecare sân în 3 bucăți transversale pe părtinire. Puneți salata pe farfurii, acoperiți cu puiul și serviți.