Salată de pui fript și Kale cu Tahini, caise și migdale
Salata de pui fript și Kale cu Tahini, caise și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 640 calorii. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie din 1 lămâie, ulei de măsline, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tahini ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Tahini ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de pui cu Bok Choy, migdale și caise, Buzunare Bulgur pita cu năut condimentat, morcovi și Tahini, și Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie.
Instrucțiuni
Dacă folosiți carne rămasă, treceți la pas
Dacă folosiți pui proaspăt, puneți puiul într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti la foc mic pana cand cea mai groasa parte a puiului Inregistreaza 155 F pe un termometru de citire instant.
Transferați puiul într-un castron mediu și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Aruncați pielea și oasele și tăiați carnea în bucăți de dimensiuni mușcate. Pune deoparte.
Bateți împreună 3 linguri de lichid fierbinte de gătit pentru pui (dacă folosiți pui rămas, folosiți 3 linguri de apă fiartă), suc de lămâie și tahini cu sare mare. Rezervați în recipient etanș. Aruncați împreună pui, varză, migdale și caise. A se păstra separat de pansament până când este gata de mâncare. Aruncați împreună cu pansamentul și apoi serviți sau împachetați în recipient pentru a mânca din mers.