Salată De Pui Fajita
Salata de pui Fajita este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 362 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, lapte natural Colby & Monterey jack cheese crumbles, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Pui Fajita, Salată De Pui Fajita, și Salată De Pui Fajita.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie și pudra de chili; se toarnă peste pui într-un vas de sticlă puțin adânc. Întoarceți puiul pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 20 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar și ardei 5 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata (165F).
Tăiați puiul și ardeii în fâșii; așezați într-un castron mare.
Adăugați salată și ceapă; se amestecă ușor. Se acoperă cu brânză și dressing.