Salată De Pui Fajita
Salata de pui Fajita ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 222 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de roșii, suc de lămâie, salsa groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Fajita, Salată De Pui Fajita, și Salată De Pui Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas puțin adânc.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste pui, întorcându-se la strat. Acoperiți și marinați la frigider 45 de minute.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 7 până la 8 minute sau până se termină, întorcându-se după 4 minute.
Scoateți din cuptor; feliați puiul în fâșii de 1/2 inch și puneți-l deoparte.
Așezați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 2 farfurii de salată și acoperiți uniform cu pui, roșii și ingredientele rămase.