Salată de pui, dovlecei și brânză prăjită la tigaie cu vinetă de slănină

Salată de pui, dovlecei și brânză prăjită la tigaie cu vinetă de slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui, dovlecei și brânză prăjită cu vinaigretă de slănină. Această rețetă face 4 porții cu 525 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sferturi de pulpă de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecei Prăjiți, Nuci Pecan, Slănină, Amestecați Salată Verde Și Spanac Pentru Copii Cu Vinaigretă Cu Sirop De Arțar, Salată de dovlecei și slănină de nucă cu vinetă de arțar-rozmarin, și Salată de dovlecei prăjiți cu vinetă de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti puiul, slăbiți pielea din jumătățile sânilor și sferturile picioarelor introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Combinați 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru; frecați amestecul de sare uniform sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 400 timp de 28 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
9
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
10
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Rezervați picături și 2 linguri de grăsime; aruncați grăsimea rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Pentru a pregăti salata, combinați mărul, sucul și mătgul într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
Chard ElvețianChard Elvețian
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
12
Adăugați dovlecei în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, devenind maro pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se ia de pe foc; se amestecă siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
14
Adăugați amestecul de dovlecei în amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
MărMăr
15
Presărați salata cu restul de 1/8 linguriță de piper negru; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
16
Pentru a pregăti vinaigreta, încălziți 2 linguri de grăsime de pui în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați ciuperci și usturoi la amestecul de slănină; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă în oțet de cidru, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 1 minut sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă picăturile de pui rezervate și bulionul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Se ia de pe foc. Aranjați 2 căni de amestec de mere pe fiecare dintre cele 4 farfurii; stropiți fiecare porție cu 1/4 cană de vinaigretă. Completați fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui sau 1 sfert de picior și presărați fiecare porție cu 2 1/4 lingurițe de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
VinetăVinetă
NuciNuci
MărMăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista