Salată De Pui Din Caraibe Cu Pansament Fără Grăsimi

Salată De Pui Din Caraibe Cu Pansament Fără Grăsimi
Salata de pui din Caraibe cu pansament fără grăsimi este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Dacă aveți la îndemână fasole, roșii Rome, caju și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată de pui din Caraibe cu sos de Mango, Salată de pui la grătar din Caraibe cu sos de miere-var, și Salată De Pui Din Caraibe Fără Gluten.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Jubileul Hugel Gewurztraminer cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Jubileul Hugel Gewurztraminer
Jubileul Hugel Gewurztraminer
"Jubileul" lui Hugel provine exclusiv din podgoriile Grand Cru deținute de familie din terroirurile de top din Alsacia. Mare Gewurztraminer clasic, care va câștiga în complexitate și spiciness timp de 8 ani sau mai mult. Gustul său suav și lung și complex îl va face partenerul ideal pentru brânzeturile puternice și mâncărurile picante.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista