Salată De Pui De Vară
Salata de pui de vară este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cap de la magazin și ridica păstăi de mazăre, salată verde, lapte Velveeta XV, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Orzo și sfaturi sănătoase pentru salată de vară de la Holly Clegg, Salată De Pui De Vară, și Salată De Pui De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti puiul in apa clocotita in tigaie acoperita 15-20 de minute sau pana cand puiul este fiert.
Între timp, amestecați VELVEETA, smântâna, coaja de lămâie și buruienile de mărar în cratiță medie; gătiți la foc mic până când VELVEETA se topește, amestecând ocazional.
Tăiați puiul în felii groase de 1/4 inci. Aranjați pe farfurii individuale căptușite cu salată, împreună cu roșii și păstăi de mazăre.
Stropiți cu sos VELVEETA.