Salată de pui de susan cu sos de ghimbir-var

Salata de pui de susan cu pansament de ghimbir-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, sirop de ghimbir-lime, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată asiatică de pui cu sos de ghimbir de susan, Salată Chinezească De Pui Cu Sos De Ghimbir De Susan, și Salată de pui la grătar cu sos de susan cu ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, combinați siropul de ghimbir-Lime cu oțetul și sosul de soia.
Într-un castron mediu, zdrobiți ușor avocado tăiat cubulețe cu o furculiță. Îndoiți sucul de lămâie și 1 linguriță de ulei de măsline. Condimentează ușor avocado cu sare.
Într-un castron mediu, aruncați ridichile cu 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare. Dați la frigider ridichile.
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper alb.
Întindeți semințele de susan într-un vas puțin adânc și apăsați partea jupuită a pieptului de pui în semințele de susan pentru a acoperi.
Puneți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare, până când este foarte fierbinte.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până la fumat.
Adăugați pieptul de pui, partea acoperită cu susan în jos și gătiți la foc mare până când semințele de susan se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți pieptul de pui.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți puiul timp de aproximativ 5 minute, sau până când este gătit.
Puneți piureul de avocado pe farfurii și acoperiți cu jumătate din feliile de ridiche. Puneți pieptul de pui deasupra și garnisiți cu feliile de ridiche rămase și crenguțele de năsturel.
Stropiți pansamentul de ghimbir deasupra și serviți.