Salată de pui de iarnă cu citrice și țelină
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., Salata de pui de iarnă cu citrice și țelină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 603 calorii, 54g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză Grana padano, piper, portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de citrice, țelină și fenicul ras, Salată De Citrice De Iarnă, și Salată De Citrice De Iarnă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați întreaga coastă de țelină, usturoiul și boabele de piper cu 6 căni de apă. Folosind un cojitor, scoateți coaja din 2 portocale și adăugați coaja în oală. Se condimentează ușor cu sare și se aduce la fierbere.
Adăugați puiul și fierbeți la foc mic timp de 16 minute.
Se ia de pe foc și se lasă puiul să stea exact 30 de minute.
Scoateți puiul și trageți carnea din oase, aruncând pielea. Se toacă puiul și se lasă să se răcească. Rezervați bulionul pentru o altă utilizare.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o strecurătoare așezată peste un castron mare, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în castron.
Bateți oțetul și uleiul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați puiul, țelina feliată, secțiunile portocalii și brânza în castron și aruncați bine. Umpleți salata pe un platou, presărați migdalele și serviți.