Salată de pui cu tarhon
Salata de pui tarhon este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 522 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 50 minute. Un amestec de piept de pui, ulei de măsline, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, Salată De Tarhon De Pui, și Salată De Pui Cu Tarhon.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, prăjiți ușor slănina într-o tigaie mare antiaderentă timp de 30 de minute, până când grăsimea devine aurie. Ridicați pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de grăsime și lăsați să se răcească și să fie clare. Se sfărâmă în bucăți și se răcește.
Puneți uleiul, oțetul și 12 lingurițe fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat într-un borcan cu șurub.
Puneți capacul în siguranță și agitați pansamentul, apoi păstrați-l într-un loc răcoros (nu frigiderul sau va deveni tulbure).
Cu o jumătate de oră înainte, adăugați tarhonul la pansament și agitați până se amestecă bine. Sfat într-un castron și aruncați cu puiul, ridichile și slănina.
Rupeți salata aproximativ și aranjați-o pe un platou. Tăiați cresonul cu foarfeca și presărați, apoi acoperiți cu puiul.