Salată de pui Caesar

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete la cutia de rețete, salata de pui Caesar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 539 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 814 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hamsii dintr-o cutie, ulei de măsline, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar, și Salată Caesar cu pui Caesar la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Rupeți 1 ciabatta medie în crutoane mari, zdrențuite sau, dacă preferați, tăiați cu un cuțit de pâine.
Se întinde pe o foaie sau tavă mare de copt și se presară peste 2 lingurițe de ulei de măsline.
Frecați uleiul în pâine și condimentați cu puțină sare dacă doriți (cristalele de sare de mare sunt cele mai bune pentru asta).
Coaceți timp de 8-10 minute, întorcând crutoanele de câteva ori în timpul gătitului, astfel încât să se rumenească uniform.
Frecați 2 piept de pui fără piele, dezosat, cu 1 lingură de ulei de măsline, condimentați.
Puneți tigaia la foc mediu timp de 1 min, până când este fierbinte, dar nu fumați.
Așezați puiul pe tigaie (se va sfârâi dacă este suficient de fierbinte) și lăsați timp de 4 minute.
Întoarceți puiul, apoi gătiți încă 4 minute. Verificați dacă este gătit prin introducerea vârfului unui cuțit ascuțit în partea cea mai groasă; nu ar trebui să existe niciun semn de roz și sucurile vor curge clar.
Bash 1 cățel de usturoi cu plat de un cuțit și coaja de pe piele. Zdrobiți cu un concasor de usturoi. Puneți 2 hamsii cu o furculiță pe partea laterală a unui castron mic.
Radeți o mână de parmezan și amestecați cu usturoiul, hamsiile, 5 linguri de maioneză și 1 lingură de oțet de vin alb. Condimentează după gust. Ar trebui să fie consistența iaurtului dacă al tău este mai gros, amestecă câteva linguri de apă pentru a-l subția.
Radeți brânza cu un cojitor. Rupeți 1 cos mare sau salată română în bucăți mari și puneți-le într-un castron mare. Trageți puiul în fâșii de mușcătură și împrăștiați jumătate peste frunze, împreună cu jumătate de crutoane.
Adăugați cea mai mare parte a pansamentului și aruncați cu degetele. Împrăștiați restul de pui și crutoane, apoi stropiți cu pansamentul rămas.
Presărați parmezanul deasupra și serviți imediat.
Vin recomandat: Gavi, Albarino, Pinot Grigio
Salata de pui Caesar funcționează foarte bine cu Gavi, Albarino și Pinot Grigio. Vă recomandăm un vin alb crocant, uscat, cum ar fi un Gavi, Albari Circularo sau Pinot Grigio. Aceste vinuri se ridică la pansamentul înțepător și completează celelalte arome. Giordano Lombardo Vigne di San Martino Gavi di Gavi cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Giordano Lombardo Vigne di San Martino Gavi di Gavi]()
Giordano Lombardo Vigne di San Martino Gavi di Gavi
Fructe strălucitoare, citrice și o notă de nucă. Mineralitate de conducere pe cerul gurii, textura cretos, care nu diminuează prospețimea grațios și claritatea de exprimare. Cretă liniară, dar neîncetată, cu un finisaj pronunțat.