Salată de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă

Salată de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă
Salata de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, uleiul de măsline, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată verde mixtă de portocale-avocado, Salată De Portocale Mango Cu Verdeață Mixtă, și Salată Verde Mixtă De Portocale-Avocado.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când prunele sunt moi și sucul se reduce la 2 linguri, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați prunele în castron; rezervați suc. Se răcește prunele până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în sferturi.
4
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Lucrând peste castron pentru a prinde suc și folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Combinați 2 linguri de suc de portocale din castron, ulei, oțet, coajă de portocală rasă și suc de prune rezervat; bateți pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OțetOțet
SucSuc
Prune UscatePrune Uscate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Aruncați ușor segmente portocalii, ceapă roșie tocată, 1 lingură de frunze de fenicul și 1 lingură de pansament într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceapă RoșieCeapă Roșie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați verdeața mixtă, inelele de ceapă și bulbii de fenicul într-un castron mare. Aruncați cu pansamentul rămas. Împărțiți salata în 4 farfurii. Se acoperă cu prune uscate și amestec de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Verde MixtVerde Mixt
PortocaliuPortocaliu
Prune UscatePrune Uscate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Per porție: calorii, 250; grăsimi totale, 7 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 0
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista