Salată de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă
Salata de Prune, portocale, fenicul și ceapă roșie cu verdeață mixtă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, uleiul de măsline, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată verde mixtă de portocale-avocado, Salată De Portocale Mango Cu Verdeață Mixtă, și Salată Verde Mixtă De Portocale-Avocado.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când prunele sunt moi și sucul se reduce la 2 linguri, aproximativ 6 minute.
Transferați prunele în castron; rezervați suc. Se răcește prunele până la rece, aproximativ 2 ore.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Lucrând peste castron pentru a prinde suc și folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Combinați 2 linguri de suc de portocale din castron, ulei, oțet, coajă de portocală rasă și suc de prune rezervat; bateți pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Aruncați ușor segmente portocalii, ceapă roșie tocată, 1 lingură de frunze de fenicul și 1 lingură de pansament într-un castron mediu.
Combinați verdeața mixtă, inelele de ceapă și bulbii de fenicul într-un castron mare. Aruncați cu pansamentul rămas. Împărțiți salata în 4 farfurii. Se acoperă cu prune uscate și amestec de portocale.
Per porție: calorii, 250; grăsimi totale, 7 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 0