Salată De Prune Galbene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de prune galbene. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Un amestec de piper, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 2 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Chill Out, stil spaniol: Gazpacho de roșii galbene, pesmet de migdale prăjite, Piquillos umplute cu salată de ton sau roșii prune, Prune Galbene Kouign Amann, și Salată Daikon / salată de ridichi cu sos japonez de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 13 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie și pliați bine pentru a sigila.
Lăsați să stea 20 de minute. Curățați și tăiați ardeii grași în fâșii groase de 1/2 inch.
Preîncălziți cuptorul la 45
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt din ceramică sau sticlă de 11 x 7 inci.
Adăugați 1 inch de apă în vas; acoperiți bine cu folie.
Coaceți la 450 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește; se curăță și se taie în felii groase de 1/2 inch.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Așezați sfecla feliată într-un castron mediu.
Stropiți sfecla cu 3 linguri de vinaigretă; aruncați ușor.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute. Împărțiți sfecla uniform între 6 farfurii de salată și acoperiți fiecare porție uniform cu ardei, prune și roșii.
Stropiți cu vinaigreta rămasă.
Se presară uniform cu brânză.