Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie

Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ouă Poșate și vinaigretă cu coajă de lămâie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 429 calorii, 16g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, frunzele de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 546 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Paste cu mazăre, usturoi, coajă de lămâie și piper negru (vegan), Salată de verdeață de primăvară cu sparanghel, mazăre de zăpadă, ridichi și vinetă de miere Dijon, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie, pătrunjelul și șalotele împreună într-un recipient mic sigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2
Se amestecă împreună și se condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Pentru legume: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. Pregătiți o baie de gheață. Blanch mazăre în apă, fierbere până la verde strălucitor și doar licitație, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați în baia de gheață cu o strecurătoare din plasă de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați mazăre snap în apa de albire și gătiți până la un verde strălucitor și doar fraged, 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Transferați în baia de gheață cu o strecurătoare din plasă de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Adăugați vârfuri de sparanghel (nu tulpinile) în apa de albire și gătiți până la un verde strălucitor și doar fraged, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Transferați în baia de gheață cu o strecurătoare din plasă de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Scoateți toate legumele din Baia de gheață și transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie pentru a se usca. Puneți legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Transferați tulpinile de sparanghel în apă albă și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Transferați tulpinile fierbinți în borcanul unui blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Porniți blenderul la viteză mică și creșteți treptat la mare. Se amestecă până când asparagus pur și simplu este complet neted, adăugând o lingură sau două de apă de albire și răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Condimentați pur și simplu după gust cu sare și piper și mai mult ulei de măsline, dacă doriți, apoi lăsați-l deoparte să se răcească ușor. Aruncați apa de albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru ouă: într-o cratiță mare, aduceți trei centimetri de apă la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se adaugă oțet și se condimentează cu sare. Reduceți căldura până când apa abia tremură. Rupeți un ou într-un castron mic. Rotiți apa în oală cu o lingură de lemn, apoi coborâți cu grijă oul în apă. Repetați până când toate cele patru ouă sunt în apă. Gatiti, rotind usor apa si intorcand ouale ocazional, pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca lichide, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați cu grijă ouăle și transferați-le într-un castron umplut cu apă caldă de la robinet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați rampe și reduceți căldura la mediu. Gatiti, amestecand si aruncand ocazional pana se rumeneste si se crispeaza usor. Condimentează după gust cu sare și piper și transferă rampele pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
RampeRampe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Răspândiți sparanghelul pur și simplu de-a lungul fundului a patru boluri sau farfurii largi, puțin adânci. Aruncați mazărea, mazărea de zăpadă, verdeața de mazăre de zăpadă și vârfurile de sparanghel cu 3/4 din pansament într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți salata uniform între cele patru boluri. Top fiecare salata cu rampe saut și un ou fiert în apă. Lingura rămasă pansament peste ou și se condimentează oul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ou FiertOu Fiert
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
VerziiVerzii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
RampeRampe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista