Salată de primăvară cu sos cremos de brânză de capră

Salată de primăvară cu sos cremos de brânză de capră
Salata de primăvară cu sos cremos de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $11.58 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 999 calorii, 21g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este perfect pentru Primăvară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, frunze de tarhon, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, și Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați ardeiul, coriandrul măcinat, ardeiul cayenne, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mică la foc mediu adăugați zahărul și gătiți până când tot zahărul este topit și de culoare maro deschis. Bateți cu grijă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați amestecul de condimente și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4
Adăugați nucile pecan și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când toate nucile pecan sunt complet acoperite. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent, care va ajuta pecanii să se separe. Odată ce toate pecanele sunt acoperite, întoarceți-vă pe o tavă de foi unsă sau pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon. Rupeți orice bucăți care pot fi lipite între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de a servi cu salata.
6
Într-un castron mediu amestecati împreună brânză de capră și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți ingredientele de pansament rămase până când sunt combinate și netede. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați șalotele și prăjiți până când sunt crocante și maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
10
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Adăugați verdele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Stropiți cu 3/4 din pansament, condimentați cu sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
13
Transferați salata într-un platou și garnisiți cu nuci pecan confiate, struguri feliați și șobolani prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
StruguriStruguri
14
Stropiți cu pansamentul rămas și serviți.

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12 lingurițe de pudră de usturoi8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare4creveți și cu veneNuci pecan confiate tocateNuci pecan confiate tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de tarhon tocatefrunze proaspete de tarhon tocate1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză de capră, la temperatura camereibrânză de capră, la temperatura camerei4creveți și cu veneSos De Brânză De CaprăSos De Brânză De Capră0Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcutie de glazură de nucă de cocos și nuci pecancutie de glazură de nucă de cocos și nuci pecan3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstruguri roșii, feliați în 1/2struguri roșii, feliați în 1/21Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1pinchSare de vârfSare de vârf4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri2Ceapa galbena medie, tocataverde de primăvară se amestecăverde de primăvară se amestecă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional0Bucăți de caramele Heath Bar1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1Oreos dublu umplutoțet de vin alboțet de vin alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista