Salată de primăvară cu sos cremos de brânză de capră
Salata de primăvară cu sos cremos de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $11.58 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 999 calorii, 21g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este perfect pentru Primăvară. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, frunze de tarhon, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, și Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic combinați ardeiul, coriandrul măcinat, ardeiul cayenne, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o cratiță mică la foc mediu adăugați zahărul și gătiți până când tot zahărul este topit și de culoare maro deschis. Bateți cu grijă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați amestecul de condimente și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4
Adăugați nucile pecan și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când toate nucile pecan sunt complet acoperite. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent, care va ajuta pecanii să se separe. Odată ce toate pecanele sunt acoperite, întoarceți-vă pe o tavă de foi unsă sau pe o tavă de foi căptușită cu un covor de silicon. Rupeți orice bucăți care pot fi lipite între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de a servi cu salata.
6
Într-un castron mediu amestecati împreună brânză de capră și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Bateți ingredientele de pansament rămase până când sunt combinate și netede. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați șalotele și prăjiți până când sunt crocante și maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
10
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Adăugați verdele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Stropiți cu 3/4 din pansament, condimentați cu sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Verzii
13
Transferați salata într-un platou și garnisiți cu nuci pecan confiate, struguri feliați și șobolani prăjiți.