Rețeta de salată de porumbei și sfeclă roșie se poate face în aproximativ 25 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 348 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 89 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, alune, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), Smoothie cu sfeclă roșie, banane și fructe de pădure ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie, și Salată Cu Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
1
Faceți pansamentul amestecând uleiul balsamic și uleiul de măsline împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul, apoi sânii de porumbei condimentați. Gatiti timp de 3 minute pe fiecare parte si scoateti-o pe o farfurie.Împărțiți năsturelul între 4 farfurii, aranjați mărul și sfecla roșie, apoi sânii de porumbei tăiați felii. Împrăștiați cu alune, stropiți cu pansamentul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumbel Sanii
Nu Dintr-o Grădină Locală
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Sifonada De Frunze De Kale
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.