Salată de porumb și fasole neagră cu vinetă de busuioc-var
Salata de porumb și fasole neagră cu vinaigret de busuioc-Var este o fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 294 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, chimenul măcinat, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Avocado, fasole neagră și porumb cu vinetă de Lime-chimen, Salată de fasole neagră, porumb și ardei roșu cu vinetă Cilantro de tei, și Salată de fasole neagră cu vinetă de porumb, ardei roșii, Avocado și Lime-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru salată: Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Cojiți înapoi cojile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți mătăsurile și înlocuiți cojile. Înmuiați porumbul în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Scurgeți și așezați pe grătar timp de 10 până la 15 minute. Se răcește complet și se îndepărtează cojile. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați boabele de porumb. Într-un castron mediu, amestecați împreună porumbul la grătar, fasolea neagră, fasolea garbanzo, ardeiul gras și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru vinetă: într-un castron mic, combinați coaja de tei, sucul de lămâie, oțetul balsamic, busuiocul și chimenul. Adăugați încet uleiul, amestecând constant până când amestecul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă bine. La frigider timp de 1 oră și aruncați din nou, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime