Salată de porumb și creveți

Salata de porumb și creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru 3,19 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de ulei de canolan, sare, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de creveți și porumb, Salată de orz, creveți și porumb, și Salată De Roșii Cu Porumb De Creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați creveții, porumbul, ardeiul roșu și ceapa. Într-un castron mic, combinați oțetul, uleiul, busuiocul, sucul de lămâie, zahărul, sarea și cayenne.
Se toarnă peste amestecul de creveți și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.