Salată de porumb sud-vest cu carne de porc
Salata de porumb din sud-vest cu carne de porc este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, tarhon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Porumb Din Sud-Vest, Salată De Porumb Din Sud-Vest, și Salată De Chipsuri De Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpina și semințele din chile.
Combinați chile, roșiile și apa clocotită; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid. Se toacă chile și roșiile; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Adăugați 1/4 cană rezervată lichid, porumb, dovlecei și tequila; gatiti 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si lichidul aproape se evapora. Lingură într-un castron; se amestecă chile tocat, roșii tocate, tarhon și 1/2 linguriță sare; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Tăiați grăsimea din carne de porc; frecați carnea de porc cu chimen, 1/2 linguriță sare și piper. Pregătiți grătarul.
Așezați carnea de porc pe raft acoperită cu spray de gătit; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, întorcând ocazional carnea de porc.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Așezați 2 căni de salată verde în fiecare din cele 4 boluri de salată; acoperiți fiecare cu 1 cană amestec de porumb și un sfert de felii de porc.
Notă: înlocuiți 4 prepelițe, curățate, dacă doriți. Împărțiți fiecare prepeliță pe jumătate pe lungime; presărați 3/4 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper pe ambele părți ale Prepeliței. Pregătiți grătarul.
Așezați prepelița pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când prepelița este gata.