Salată De Porumb La Grătar
Salata de porumb la grătar este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 2 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 231 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, roșii, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Porumb La Grătar Cu Vinetă De Var Pe Prăjituri De Porumb, 10 mare porumb S Plus porumb la gratar si salata de piper Pasilla, și SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți porumbul cu puțin ulei și puneți-l pe grătar timp de 10 minute. Odată ce porumbul este gătit și ușor răcit, tăiați sâmburii și puneți-l într-un castron mediu.
Adăugați roșii tăiate cubulețe, ceapă roșie tăiată cubulețe, verdeață mixtă, pătrunjel, suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Aruncați pentru a amesteca bine.