Salata de porumb II este a fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla, Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, și Supă Rece De Porumb Acoperită Cu Salată De Porumb Prăjită.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, combinați porumbul, castraveții, ceapa și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Tomate
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Pregătiți pansamentul amestecând împreună smântâna, maioneza, oțetul, sarea, muștarul și semințele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Maioneză
Smântână
Muștar
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați la amestecul de porumb și aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite uniform.