Salată De Porumb De Vară
Salata de porumb de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cilantro, oțet de vin, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Porumb De Vară, Salată BLT de vară, și Salată De Confetti De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Întindeți 1 linguriță de unt pe fiecare ureche de porumb și presărați urechile cu praf de usturoi. Înfășurați porumbul în folie de aluminiu.
Grătați urechile înfășurate până când boabele de porumb sunt fierbinți și aburite, aproximativ 15 minute. Desfaceți urechile și grătați până când sâmburii se rumenesc ușor, încă 5 minute, întorcându-se o dată.
Lăsați porumbul să se răcească și tăiați sâmburii din știuleți.
Amestecați ușor porumbul, fasolea neagră și cilantro într-un bol de salată.
Bateți uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, sucul de lămâie, usturoiul, zahărul, chimenul, pudra de chili, sarea și piperul negru într-un bol separat; turnați pansamentul peste amestecul de porumb și aruncați ușor pentru a acoperi.