Salată De Porumb Caprese

Salată De Porumb Caprese
Salata de porumb Caprese ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 405 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână 6 spice de porumb, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), Cea mai bună salată Caprese (Plus un bar de salate Caprese DIY), și Salată de castraveți Caprese (sau salată de Paste).

Instrucțiuni

1
Gratiți porumbul: pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați știuleții de porumb încă în coji direct pe grătar. Gatiti aproximativ 15 minute, rotind la fiecare cateva minute, astfel incat cojile sa fie complet carbonizate. Porumbul se va aburi în coji. Nu este nevoie să înmuiați mai întâi porumbul în apă dacă porumbul este proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Dacă doriți niște cărbune pe porumbul în sine, îndepărtați mai întâi câteva dintre cojile exterioare de porumb, astfel încât să existe mai puțin strat protector în jurul porumbului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Odată ce cojile sunt complet carbonizate, scoateți-le de pe grătar și lăsați-le să se răcească câteva minute. Apoi scoateți cojile și mătasea.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Pentru a îndepărta porumbul de pe știulet, așezați știuletul în poziție verticală într-o tigaie superficială sau într-un vas cu margini. Țineți știuletul ferm într-o mână și, cu cealaltă mână, folosiți un cuțit ascuțit pentru a face lovituri în jos pe știulet, separând sâmburii de știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Alternativ, dacă aveți boabe de porumb congelate, le puteți folosi pentru această salată (4 căni). Încălziți doar o tigaie mare din fontă la foc mediu până la mare. Puneți un strat de porumb congelat direct pe tigaie, nu dezghețați mai întâi. Odată ce porumbul s-a rumenit pe o parte, amestecați și lăsați porumbul să se rumenească mai mult. Apoi scoateți să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Faceți pansamentul: într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, sarea și piperul negru proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Adăugarea zahărului va depinde de cât de dulci sunt porumbul sau roșiile, așa că poate doriți să rețineți zahărul până la final și să adăugați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Aruncați împreună porumbul, roșiile, ceapa verde, brânza și pansamentul: într-un castron mare, aruncați împreună porumbul, roșiile, ceapa verde, Mozzarella și pansamentul. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Adăugați busuioc: chiar înainte de servire, amestecați busuiocul proaspăt feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista