Salată de portocale și ceapă roșie

Salata de portocale de sânge și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, portocale de sânge, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și Biscuiți de Ricotta cu portocale de sânge cu glazură de portocale de sânge.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați ceapa roșie cu oțetul și condimentați cu sare Maldon și piper alb.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie, 15 minute.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Tăiați subțire portocalele în cruce, îndepărtând orice gropi. Aranjați portocalele pe un platou și împrăștiați ceapa roșie deasupra.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare Maldon și piper alb.
Se ornează cu busuiocul și se servește.