Salată de portocale, sfeclă și fenicul

Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale, Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, și Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați sfecla și înfășurați separat în folie; marginile sertizate. Prăjiți pe o foaie de copt cu margini până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați o felie groasă de sus și de jos a fiecărei portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din fructe, tăind de sus în jos. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane și îndepărtați segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Sucuri de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi, îndepărtați miezul și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l într-un castron de suc de portocale colectat; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți sfecla din cuptor și trageți cu grijă folia deschisă. (Aveți grijă: aburul fierbinte va scăpa.) Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, țineți-l sub apă curentă rece și frecați pielea. Înjumătățiți sfecla; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Bateți oțet, suc de lămâie, sare, piper și muștar. Adăugați încet ambele uleiuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Scurgeți sucul din fenicul și aruncați fenicul cu 2 lingurițe. vinegretă. Aranjați feniculul pe farfurii de salată și așezați portocalele și sfecla deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2
Stropiți vinaigreta rămasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista