Salată de portocale, sfeclă și fenicul

Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale, Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, și Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați sfecla și înfășurați separat în folie; marginile sertizate. Prăjiți pe o foaie de copt cu margini până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați o felie groasă de sus și de jos a fiecărei portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din fructe, tăind de sus în jos. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane și îndepărtați segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Sucuri de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi, îndepărtați miezul și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l într-un castron de suc de portocale colectat; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scoateți sfecla din cuptor și trageți cu grijă folia deschisă. (Aveți grijă: aburul fierbinte va scăpa.) Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, țineți-l sub apă curentă rece și frecați pielea. Înjumătățiți sfecla; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Bateți oțet, suc de lămâie, sare, piper și muștar. Adăugați încet ambele uleiuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Scurgeți sucul din fenicul și aruncați fenicul cu 2 lingurițe. vinegretă. Aranjați feniculul pe farfurii de salată și așezați portocalele și sfecla deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Stropiți vinaigreta rămasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista