Salată de portocale, sfeclă și fenicul

Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale, Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, și Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați sfecla și înfășurați separat în folie; marginile sertizate. Prăjiți pe o foaie de copt cu margini până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o felie groasă de sus și de jos a fiecărei portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din fructe, tăind de sus în jos. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane și îndepărtați segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Sucuri de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi, îndepărtați miezul și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l într-un castron de suc de portocale colectat; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți sfecla din cuptor și trageți cu grijă folia deschisă. (Aveți grijă: aburul fierbinte va scăpa.) Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, țineți-l sub apă curentă rece și frecați pielea. Înjumătățiți sfecla; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Bateți oțet, suc de lămâie, sare, piper și muștar. Adăugați încet ambele uleiuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Scurgeți sucul din fenicul și aruncați fenicul cu 2 lingurițe. vinegretă. Aranjați feniculul pe farfurii de salată și așezați portocalele și sfecla deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Stropiți vinaigreta rămasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista