Salată de portocale, ridichi și mentă

Salată de portocale, ridichi și mentă
Salata de portocale, ridiche și mentă necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 139 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica sare, ceapa, portocale buric, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Mentă De Ridiche, Salată de ridiche cu mentă și fistic, și Salată De Tăiței Cu Mentă De Ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea de sus și de jos a fiecărei portocale. Așezați portocala pe 1 capăt pe o tăietură și, urmând curba fructului, tăiați pielea și miezul portocalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Tăiați fiecare secțiune portocalie din miezul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
3
Într-un castron mediu aruncați împreună secțiunile portocalii, ceapa, ridichile și frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MentăMentă
RidicheRidiche
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista