Salată de portocale, ridichi și mentă
Salata de portocale, ridiche și mentă necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 139 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica sare, ceapa, portocale buric, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Mentă De Ridiche, Salată de ridiche cu mentă și fistic, și Salată De Tăiței Cu Mentă De Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați partea de sus și de jos a fiecărei portocale. Așezați portocala pe 1 capăt pe o tăietură și, urmând curba fructului, tăiați pielea și miezul portocalei.
Tăiați fiecare secțiune portocalie din miezul său.
Într-un castron mediu aruncați împreună secțiunile portocalii, ceapa, ridichile și frunzele de mentă.
Stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper.