Salată de portocale, fenicul și Nasturel

Salată de portocale, fenicul și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de portocale, fenicul și năsturel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cap la magazin și ridica piper, bulbi fenicul, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de fenicul, portocale de sânge și năsturel, Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice, și Salată De Fenicul, Năsturel Și Ceapă Roșie.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic până când sarea s-a dizolvat. Adăugați încet uleiuri vegetale și de măsline, amestecând constant până se amestecă și se îngroașă. Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți. Face despre 1 / 2cup. (Vinaigrette poate fi făcută până la 2 zile înainte. Păstrați acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei și bateți bine înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
LegumeLegume
MuștarMuștar
OțetOțet
MăslineMăsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Puneți nucile de pin într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile devin maronii aurii si parfumate, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați o felie de pe blaturi și funduri de portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul alb, începând din partea de sus și urmând forma fiecărei portocale. Lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucuri, tăiați segmente întregi de portocale din membranele înconjurătoare. Puneți segmentele deoparte și stoarceți cât mai mult suc din membrane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Scoateți și aruncați tulpinile din fenicul. Împărțiți fiecare bec, îndepărtați miezul dur și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l în castron cu suc de portocale rezervat. Aruncați bine pentru a preveni decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgeți feniculul înainte de a adăuga la salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
6
Pentru a asambla salata, așezați jumătate de vinetă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați Nasturel și fenicul. Acoperiți cu o lingură de pansament și amestecați amestecul pentru a acoperi. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
FeniculFenicul
8
Se toarnă mai mult pansament dacă este necesar. Nasturelul trebuie să fie ușor acoperit, dar nu umed.) Împărțiți salata între 8 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
9
Se ornează cu portocale și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
PortocaliuPortocaliu
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista