Salată de portocale, fenicul și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de portocale, fenicul și năsturel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cap la magazin și ridica piper, bulbi fenicul, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de fenicul, portocale de sânge și năsturel, Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice, și Salată De Fenicul, Năsturel Și Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic până când sarea s-a dizolvat. Adăugați încet uleiuri vegetale și de măsline, amestecând constant până se amestecă și se îngroașă. Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți. Face despre 1 / 2cup. (Vinaigrette poate fi făcută până la 2 zile înainte. Păstrați acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei și bateți bine înainte de utilizare.)
Puneți nucile de pin într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile devin maronii aurii si parfumate, 2 pana la 3 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Tăiați o felie de pe blaturi și funduri de portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul alb, începând din partea de sus și urmând forma fiecărei portocale. Lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucuri, tăiați segmente întregi de portocale din membranele înconjurătoare. Puneți segmentele deoparte și stoarceți cât mai mult suc din membrane în castron.
Scoateți și aruncați tulpinile din fenicul. Împărțiți fiecare bec, îndepărtați miezul dur și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l în castron cu suc de portocale rezervat. Aruncați bine pentru a preveni decolorarea.
Scurgeți feniculul înainte de a adăuga la salată.
Pentru a asambla salata, așezați jumătate de vinetă într-un castron mare.
Adăugați Nasturel și fenicul. Acoperiți cu o lingură de pansament și amestecați amestecul pentru a acoperi. (
Se toarnă mai mult pansament dacă este necesar. Nasturelul trebuie să fie ușor acoperit, dar nu umed.) Împărțiți salata între 8 farfurii de servire.
Se ornează cu portocale și nuci de pin prăjite.