Salată de portocale de fenicul și sânge cu fistic

Salată de portocale de fenicul și sânge cu fistic
Salata de portocale de fenicul și sânge cu fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați portocale de sânge, ulei de măsline, fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Fenicul Și Portocale Cu Fistic Prăjit, Salată De Portocale Și Fenicul, și Salată de portocale și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feniculul feliat într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați o felie de sus și de jos a fiecărei portocale. Lucrând cu 1 portocală odată, așezați fructele pe o tăietură, cu o parte tăiată în jos. Folosind un cuțit de bucătar, tăiați coaja de sus în jos urmând curba fructului, îndepărtând toată miezul alb, dar lăsând cât mai multă carne posibil. Repetați cu portocala rămasă. Feliați portocalele în secțiuni tăind între membrana fiecărei secțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Adăugați-le și orice suc acumulat în vasul cu fenicul, urmat de jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
JicamaJicama
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Stropiți cu ulei de măsline, oțet și sare și piper. Aruncați bine, acoperiți cu fistic prăjit și frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Servește.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista