Salată de portocale condimentată cu brânză de capră și nuci pecan glazurate

Salata de portocale condimentată cu brânză de capră și nuci pecan glazurate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 330 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, năsturel, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mesclun cu nuci pecan glazurate, brânză de capră și vinetă Dijon-muștar, Verdeață mixtă cu pere, brânză de capră, afine uscate și nuci pecan condimentate, și Tăiței de pere, verdeață Mizuna și nuci pecan condimentate cu vinetă de pătrunjel-brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți portocalele și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch. Aranjați nasturelul pe un platou de servire; deasupra cu felii de portocale.
Bateți împreună uleiul de canola și următoarele 5 ingrediente; stropiți peste salată.
Se presară cu brânză de capră și nuci pecan.