Salată De Portabella
Salata Portabella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 78 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de rucola, sare și piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Portabellan și salată de brânză albastră, Salată Portabellan și Bulgur la grătar "sandvișuri", și Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de ciuperci la același nivel cu capacele; salvați tulpinile pentru alte utilizări. Clătiți rapid capacele de ciuperci și scurgeți pe prosoape, partea netedă în sus.
Așezați capacele, branhiile în jos, într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură timp de 5 minute (aproximativ 4 minute într-un cuptor cu convecție), apoi se întoarce și se fierbe până când sucul din capace bulele și ciupercile sunt flexibile, cu 6 până la 7 minute mai mult (aproximativ 6 minute mai mult în cuptorul cu convecție).
Între timp, tăiați roșiile cherry în jumătate și aruncați tulpinile dure de rucola.
Se amestecă maioneza, muștarul și oțetul.
Tăiați fiecare capac de ciuperci în felii subțiri, înclinate. Împărțiți rucola între plăci. Top arugula în mod egal cu felii de ciuperci (și orice sucuri) și roșii cherry. Puneți amestecul de maioneză pe salate.
Adăugați sare și piper după gust.