Salată de porc la grătar cu fructe de vară și vinetă balsamică cu miere

BBQ salata de porc cu fructe de vară și miere Balsamic Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 570 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, nectarine, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma verdele mixt, puteți urma acest fel principal cu Salată De Creveți Din Sud-Vest ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de porc la grătar cu fructe de vară și vinetă balsamică cu miere, Salată Antipasto de vară cu vinetă balsamică, și Salată de vară cu Ricottan cu ierburi și vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru vinetă: într-un blender, combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului. Se amestecă la viteză medie timp de un minut. Apoi, cu blender la viteză medie, turnați uleiul foarte încet în blender.
Pentru fiecare porție, aruncați 2 căni de verdeață cu 2 linguri de pansament, deasupra cu 4 roșii cherry, 1 cotlet de porc feliat, 1/2 avocado, feliat în pene, 1/2 nectarină feliată în pene, 1/4 segmente de grapefruit.
Stropiți cu mai mult pansament și presărați migdale prăjite.