Salată de porc, ananas și Anaheim Chile cu Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de porc, ananas și Anaheim Chile cu Avocado. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu ananas și salsa de Chili Anaheim, Acadele de pui de nucă de cocos cu Ketchup Tropical și sos Anaheim Chile, și Ardei iute Anaheim umplute cu carne de porc crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 4 ingrediente.
Ungeți carnea de porc cu 1 lingură de ulei; frecați amestecul de condimente peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătați timp de 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în felii subțiri.
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați cilantro și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Pentru a pregăti salata, așezați ananasul, ardeiul gras, pielea cu fața în jos și ardeii iute pe un grătar ușor pulverizat; grătar timp de 5 minute. Întoarceți ananasul și chilii; grătar timp de 5 minute.
Așezați ardeiul gras și ardeii iute într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți ardeiul și ardeii iute din pungă. Ardei iute. Se curăță ardeiul și ardeii iute și se toacă fin. Tăiați ananasul.
Așezați ardeiul, ardeii iute și ananasul într-un bol.
Stropiți cu vinetă; aruncă. Aranjați 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Împărțiți carnea de porc uniform între salate. Se toarna 1/2 cana amestec de ananas peste fiecare portie si se presara fiecare portie cu 2 linguri de avocado.
Notă de vin: Ponzi Pinot Gris 2008 ($1
din Oregon are arome de pere, guava și ananas care completează salata de porc, ananas și Anaheim Chile cu Avocado. American pinot gris este de obicei mai bogat decât italianul pinot grigio, făcându-l bine potrivit pentru această salată savuroasă-dulce. - Jeffery Lindenmuth