Nevoie de o garnitură vegetariană? Salata de Pita cu roșii, castraveți și ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 112 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Kebab de miel la grătar, castraveți, roșii și Pita, Salată de Pita cu castraveți, fenicul și pui, și Salată de castraveți cu șalotă caramelizată și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați pitas pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 375 timp de 14 minute sau până când este uscat și crocant, întorcându-se după 7 minute. Pune deoparte; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați salata verde și următoarele 7 ingrediente (prin pătrunjel) într-un castron mare. Rupeți pitas în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Pătrunjel
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați pitas la salată; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
6
Combinați sucul, zahărul, piperul și sarea într-un castron; adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Stropiți pansament peste salată; aruncați bine pentru a acoperi.
8
Lăsați să stea 30 de minute; serviți la temperatura camerei.