Salată de piersici și verdeață mixtă

Salată de piersici și verdeață mixtă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersicile și salata de verdeață mixtă. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, oțet de șampanie, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Piersici Și Verdeață, Salată Mixtă De Verdeață, și Salată Mixtă De Verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de zmeură, crme de cassis și zahăr într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand zmeura este foarte frageda; se răcește la temperatura camerei. Apăsați amestecul de zmeură printr-o sită fină într-un castron, rezervând lichid; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Creme De CassisCreme De Cassis
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Combinați lichidul de zmeură, șalotele și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați 1 1/2 căni rămase de zmeură, salată mixtă și ingredientele rămase într-un castron mare; adăugați amestec de șalotă, aruncând ușor pentru a acoperi verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
ZmeurăZmeură
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista