Salată De Piersici, Andive, Rucola Și Migdale Marcona
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de piersici, andive, rucola și Marconan Almond. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,48 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet de sherry, piure de piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Salată De Rucola Cu Smochine, Feta Și Migdale Marconan, Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, și Salată De Migdale Kale Și Marconan.
Instrucțiuni
Săptămâna trecută, când am văzut primele piersici organice din acest an la Monterey Market, am țipat de încântare. Vara este pe drum! Tipul meu de produse de la Monterey Market mi-a spus că piersicile sunt bune și știam exact ce vreau să fac: salata de piersici a lui Thomas Keller a fost alocată de când am ajuns Ad Hoc acasă.Am adus acasă o pungă considerabilă de piersici, iar Otis și Lilah, care păreau la fel de încântați de fructele de piatră ca mine, au înghițit piersicile imediat. M-am întors la piață pentru încă două runde de piersici înainte de a putea ține suficiente fructe departe de copiii mei flămânzi pentru a face salata TK.Nu este surprinzător pentru o rețetă Thomas Keller, salata a fost o afacere în mai mulți pași. Mai întâi a trebuit să fac piureul de piersici. Vezi rețeta aici. Decojirea piersicilor și mirosul parfumului lor unic au făcut această sarcină worthwhile.My abordarea relaxată în bucătărie m-a lăsat să mă simt puțin resentimentată că a trebuit să fac atât de multă muncă pentru a pregăti o salată. Am vrut doar să mănânc toate ingredientele seducătoare: rucola pentru copii, andive, migdale Marcona și, desigur, piersici. Am adunat suficientă voință pentru a termina pregătirea salatei.Ingredienteadaptate din Ad-Hoc-ul lui Thomas Keller Acasă3 capete andive belgiene albe3 capete andive belgiene roșii2 linguri piure de Piersic1 lingură șalotă tăiată fin1 lingură pătrunjel Italian tocat1/4 cană oțet de sherry3/4 cană ulei de măsline1 1/2 lire sterline piersici coaptesare coșer și piper proaspăt măcinat1 lingură arugula2 căni arugula1/2 cană sărată Marcona almondsI ca modul în care Keller oferă instrucțiuni detaliate pentru sarcini simple. Pentru pregătirea andivei, el sugerează tăierea a 1/2 inch din partea de jos a fiecărui cap de andivă. Acest lucru va permite frunzelor exterioare să cadă cu ușurință departe de miez. Continuați să tăiați baza la intervale de 1/2 inch până când toate frunzele se desprind. (Această tehnică poate fi evidentă pentru dvs., dar întotdeauna am cored andive mai întâi. Tehnica TK este mult mai simplă și, în cele din urmă, creează o frunză de andive cu aspect mai frumos.)
Așezați frunzele de andive într-un castron cu apă rece timp de aproximativ 5 minute pentru a reîmprospăta. Apoi scurgeți și uscați frunzele.
Transfer la o mare bowl.In un castron mediu, amestecați împreună piureul de piersici, șalota, pătrunjelul și oțetul. Apoi amestecați încet în ulei.
Tăiați piersicile în felii groase de 1/4 inch.Folosind garniturile de piersici, tăiați fin pentru a face 1/4 cană de bucăți de piersici. Se amestecă bucățile de piersici tăiate cubulețe în pansament. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Stropiți 1/2 pansament în jurul părților laterale ale bolului mare care ține frunzele de andive. Aruncați pentru a acoperi ușor cu pansament. Condimentează cu sare și arpagic. Aruncați rucola și piersica pentru a acoperi cu un strat ușor de pansament.Aranjați salata pe un platou de servire cu puțin mai multă vinaigretă deasupra. Aduceți pansamentul rămas la masă într-un castron pentru a adăuga după cum doriți.
Servește 6A variație cina Yummy: păgânii în mine păstrat mănâncă salata cu degetele mele. M-am predat impulsurilor mele și am transformat rețeta lui Keller într-una care se potrivea stilului meu. Am aruncat niște felii de rucola și piersică în pansamentul lui TK și le-am așezat și o migdale Marcona pe o bucată de andive.... salata elegant transformat imediat la alimente deget minunat.