Salată de piept de rață, linte și păstârnac

Salată de piept de rață, linte și păstârnac
Salata de piept de rață, linte și păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Piept de rață infuzat cu cafea cu salată de linte franceză, Piept De Rață Și Salată De Portocale, și Salată De Piept De Rață Arsă.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o cratiță mică, acoperiți cu 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu oțetul de vin roșu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți lintea și întoarceți-le în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați 2 linguri de vinetă, condimentați cu sare și piper și aruncați bine lintea. Acoperiți și păstrați lintea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
LinteLinte
5
Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, feliați subțire păstârnacul pe lungime în fâșii. Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați o pătrime din păstârnac în ulei la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați cu grijă păstârnacul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentați ușor păstârnacul prăjit cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei în tigaie și se încălzește până la sclipire. Condimentați sânii de rață cu sare și piper, adăugați-i în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos afară și mediu-rar în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
9
Într-un castron mare, aruncați verdeața mesclun cu lintea. Tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
LinteLinte
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați rața în salată împreună cu vinaigreta rămasă și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Rață întreagăRață întreagă
11
Adăugați o parte din păstârnacul crocant în salată și aruncați din nou cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
12
Transferați salata de rață într-un platou, acoperiți cu păstârnacul prăjit rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista