Salată de piept de rață, linte și păstârnac

Salata de piept de rață, linte și păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Piept de rață infuzat cu cafea cu salată de linte franceză, Piept De Rață Și Salată De Portocale, și Salată De Piept De Rață Arsă.
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o cratiță mică, acoperiți cu 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu oțetul de vin roșu și condimentați cu sare și piper.
Scurgeți lintea și întoarceți-le în cratiță.
Adăugați 2 linguri de vinetă, condimentați cu sare și piper și aruncați bine lintea. Acoperiți și păstrați lintea caldă.
Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, feliați subțire păstârnacul pe lungime în fâșii. Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Adăugați o pătrime din păstârnac în ulei la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați cu grijă păstârnacul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentați ușor păstârnacul prăjit cu sare.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei în tigaie și se încălzește până la sclipire. Condimentați sânii de rață cu sare și piper, adăugați-i în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos afară și mediu-rar în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Într-un castron mare, aruncați verdeața mesclun cu lintea. Tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Adăugați rața în salată împreună cu vinaigreta rămasă și aruncați bine.
Adăugați o parte din păstârnacul crocant în salată și aruncați din nou cu grijă.
Transferați salata de rață într-un platou, acoperiți cu păstârnacul prăjit rămas și serviți imediat.