Salată de piept de rață, linte și păstârnac

Salată de piept de rață, linte și păstârnac
Salata de piept de rață, linte și păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Piept de rață infuzat cu cafea cu salată de linte franceză, Piept De Rață Și Salată De Portocale, și Salată De Piept De Rață Arsă.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o cratiță mică, acoperiți cu 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu oțetul de vin roșu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți lintea și întoarceți-le în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați 2 linguri de vinetă, condimentați cu sare și piper și aruncați bine lintea. Acoperiți și păstrați lintea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
LinteLinte
5
Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, feliați subțire păstârnacul pe lungime în fâșii. Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați o pătrime din păstârnac în ulei la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați cu grijă păstârnacul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentați ușor păstârnacul prăjit cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei în tigaie și se încălzește până la sclipire. Condimentați sânii de rață cu sare și piper, adăugați-i în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos afară și mediu-rar în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
9
Într-un castron mare, aruncați verdeața mesclun cu lintea. Tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
LinteLinte
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați rața în salată împreună cu vinaigreta rămasă și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Rață întreagăRață întreagă
11
Adăugați o parte din păstârnacul crocant în salată și aruncați din nou cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
12
Transferați salata de rață într-un platou, acoperiți cu păstârnacul prăjit rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista