Salată De Piept De Rață La Grătar

Salată De Piept De Rață La Grătar
Salata de piept de rață la grătar este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână trufe, ulei de măsline, piept de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, și Piept De Rață La Grătar Club Panini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați salata verde și rupeți-o în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2
Tapetați o pungă mare de plastic cu o foaie de prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați verdele și așezați o altă foaie deasupra lor. Închideți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Într-o cratiță medie cu apă clocotită ușor sărată, gătiți fasolea proaspătă de lima Timp de 10 până la 15 minute până se înmoaie. (Dacă folosiți fasole congelată, gătiți timp de 1 până la 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scurge, se răcește sub apă rece și se scurge din nou. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Frecați pielea de rață cu cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ardeii și, aruncând ocazional, gătiți până se ofilesc, aproximativ 10 minute, folosind o lingură cu fante, scoateți ardeii într-un castron și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ridicați căldura la mare. Când tigaia începe să fumeze, adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea este aurie, aproximativ 4 minute. Întoarceți și căutați încă 3 minute până când sânii de rață sunt rare. (Magretele sunt cel mai bine servite rare; pentru mediu rar, gătiți cu aproximativ 2 minute mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți din tigaie și rezervați pe o farfurie caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Într-un castron mare, amestecați oțetul cu sare și piper după gust. Treceți treptat în restul de 6 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați verdele și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți verdeața în 4 farfurii de servire și presărați fasolea lima și fâșiile de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
VerziiVerzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
13
Feliați sânii de rață peste Bob în felii subțiri și aranjați peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
VerziiVerzii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
14
Se presară cu chervil și trufă opțională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
15
articol var
16
Type_27_data = {};
17
articol
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista