Salată De Piept De Rață La Grătar
Salata de piept de rață la grătar este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână trufe, ulei de măsline, piept de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, și Piept De Rață La Grătar Club Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați salata verde și rupeți-o în bucăți de mușcătură.
Tapetați o pungă mare de plastic cu o foaie de prosop de hârtie.
Adăugați verdele și așezați o altă foaie deasupra lor. Închideți și refrigerați.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită ușor sărată, gătiți fasolea proaspătă de lima Timp de 10 până la 15 minute până se înmoaie. (Dacă folosiți fasole congelată, gătiți timp de 1 până la 2 minute.)
Se scurge, se răcește sub apă rece și se scurge din nou. Pune deoparte.
Frecați pielea de rață cu cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați ardeii și, aruncând ocazional, gătiți până se ofilesc, aproximativ 10 minute, folosind o lingură cu fante, scoateți ardeii într-un castron și dați deoparte.
Ridicați căldura la mare. Când tigaia începe să fumeze, adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea este aurie, aproximativ 4 minute. Întoarceți și căutați încă 3 minute până când sânii de rață sunt rare. (Magretele sunt cel mai bine servite rare; pentru mediu rar, gătiți cu aproximativ 2 minute mai mult.)
Scoateți din tigaie și rezervați pe o farfurie caldă.
Într-un castron mare, amestecați oțetul cu sare și piper după gust. Treceți treptat în restul de 6 linguri de ulei.
Adăugați verdele și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți verdeața în 4 farfurii de servire și presărați fasolea lima și fâșiile de piper.
Feliați sânii de rață peste Bob în felii subțiri și aranjați peste verdeață.
Se presară cu chervil și trufă opțională.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;