Salată de piață cu brânză de capră și vinetă de șampanie-șalotă
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de piață cu brânză de capră și vinetă de șampanie-șalotă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză de capră, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată crocantă de brânză de capră cu vinetă de șampanie, Vinetă De Șampanie-Șalotă, și Salată de piață a fermierilor cu runde de brânză de capră condimentată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați sfecla în folie rezistentă.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; rece. Tăiați rădăcinile și tulpinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați fiecare sfeclă în 8 pene.
Gatiti fasolea in apa clocotita 4 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; se scurge bine.
Combinați fasolea și nautul într-un castron mediu.
Combinați șalotele și următoarele 8 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați 2 linguri de pansament la sfeclă; aruncați bine.
Combinați 2 linguri de pansament și roșii într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați restul de 1/4 cană de pansament la amestecul de fasole; aruncând bine pentru a combina.
Așezați 3/4 cană amestec de fasole pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați câte 4 bucăți de sfeclă și roșii în jurul amestecului de fasole.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.