Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere și verdeață cu vinaigretă de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei vegetal, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Verdeață De Primăvară Și Căpșuni + Vinetă De Arțar, Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar, și Salată de pui de pere cu vinetă de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele vinaigrette, cu excepția uleiului, cu sârmă. Bateți în ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați nucile pecan într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute până la 2 minute 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
3
Împărțiți salata verde între 6 farfurii de servire. Aranjați pene de pere pe verdeață; se presară cu nuci pecan și afine.