Salată De Pere Și Gorgonzola La Cuptor
Salata de pere și Gorgonzola la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cap la magazin și ridica piper, vinaigrette, pere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Gorgonzolan și pere, Salată De Pere Gorgonzola, și Salată de pere cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați Pera pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă miezul cu un cuțit de tăiat. Feliați o mică așchie din partea de jos, astfel încât să stea plat.
Așezați-le pe o foaie de copt.
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare jumătate de pere și coaceți până când perele se înmoaie până la capăt și brânza devine maro și bulboasă. Aproximativ 12 minute, în funcție de mărimea perelor tale.În timp ce perele se coc, prăjiți rapid jumătățile de nucă într-o tigaie fierbinte uscată până când sunt parfumate și aurii, aruncând frecvent. Aproximativ 3 minute. Aruncați frunzele de salată într-un pic de vinaigretă și împărțiți între 2 farfurii de servire. Împărțiți nucile între ambele farfurii și puneți o pere deasupra tuturor.
Stropiți puțin mai multă vinaigretă deasupra și dați-i o măcinare bună de piper negru.