Salată de pere, Stilton și cicoare cu Castane crocante

Salata de pere, Stilton și cicoare cu Castane crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 371 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de stilton, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cicoare, șuncă prăjită și salată de pere, Salată de pere, cicoare și brânză albastră, și Castane Ciuperci, Cicoare Roșie Și Suc De Fructe Butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi sotati 1/2 castanele cu sare și piper, după gust, amestecând, până când sunt crocante pe exterior (având grijă să nu ardeți sau să gătiți până la greu), aproximativ 4 minute. Faceți alt lot în același mod.
Înjumătățiți perele și miezul, apoi tăiați longitudinal în felii subțiri.
Bateti impreuna mustarul, otetul si sarea si piperul, dupa gust, intr-un bol mare si adaugati restul de 6 linguri de ulei intr-un flux lent, amestecand pana se emulsioneaza.
Adăugați cicoare, castane, pere și Stilton și aruncați până când sunt acoperite uniform. Condimentează cu sare și piper.