Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere, rucola și andive cu nuci confiate. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 332 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, oțet de vin sherry, nuci confiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort, Salată de andive-Nasturel cu nuci confiate, și Salată de andive cu Stilton, pere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați ulei de nucă și ulei de măsline extravirgin; bateți până se omogenizează bine. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră și repetați înainte de a continua.)
Aruncați rucola într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Împărțiți rucola între 10 farfurii. Aranjați frunzele de andive și feliile de pere deasupra rucola pe fiecare.
Stropiți cu mai mult pansament.
Se presară cu nuci confiate și se servește.