Salată de pere prăjită cu miere cu pansament Verjus de cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de pere prăjită cu miere cu pansament de cimbru Verjus. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, dar pere bartlett, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere prăjită cu miere cu cimbru și pansament Verjus, Farro, salată de conopidă prăjită și tăiței de pere cu pansament parmezan-lămâie, și Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. împrăștiați crenguțe de cimbru pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați jumătățile de pere, tăiate cu fața în jos, pe suprafața de lucru. Începând cu 1/2 inch de la tulpină și lăsând pere pe jumătate intacte, tăiați fiecare pe lungime în felii slabe de 1/3 până la 1/2 inch lățime. Apăsați ușor pere pentru a tăia felii; așezați deasupra crengilor de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Stropiți perele cu miere; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Coaceți până când perele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea pe foaia de copt cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Combinați salata verde și rucola într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii.
8
Așezați pere alături de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Garnisiți salatele cu brânză; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1
Lane Crowther folosește și Oregon blue cheese de la Rogue Creamery, dar alte alegeri bune sunt Point Reyes (din California Marin county) sau Maytag blue, care este vândut pe multe piețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional