Salată de pere, Macadamia și spanac cu brânză de capră

Salata de pere, Macadamia și spanac cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, sare și piper, nuci de macadamia prăjite cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Aperitiv cu brânză de pere și capră, Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, și Salată de pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o lingură cu fante, ridicați perele din lichidul de braconaj; rezerva lichid. Feliați perele pe lungime sau tăiați-le în bucăți de aproximativ 1/2 inch.
Într-un castron mare, combinați perele cu spanacul și nucile de macadamia. Zdrobiți grosolan jumătate de brânză peste salată.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet de orez, 3 linguri de lichid rezervat pentru braconaj de pere (cu excepția restului pentru o altă utilizare; vezi note), muștar, miere și cimbru.
Se toarnă peste salată și se amestecă ușor pentru a acoperi, adăugând sare și piper după gust.
Se presară cu semințe de rodie și se sfărâmă brânza rămasă peste salată.
Pere pocate: într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, combinați 1 sticlă (750 ml.) vin roșu uscat, 3/4 cană zahăr, 1 bandă subțire (3 in. de 1/2 în.) coaja de lămâie (numai partea galbenă), 2 anason stelat (sau 1 linguriță semințe de anason și 1 băț de scorțișoară, 3 in.), și 1 boabe de vanilie (6 in.), împărțit pe lungime. Aduceți la foc mic.
Între timp, curățați 3 pere Anjou coapte ferme (1 1/2 lb. total), tăiat pe jumătate pe lungime și miez.
Puneți perele în amestecul de vin. Acoperiți și fierbeți, întorcându-vă ocazional, până când perele sunt abia fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă perele să se răcească în lichid, întorcându-se ocazional, cel puțin 30 de minute, sau se acoperă și se răcește până la 3 zile.