Salată de pere, Macadamia și spanac cu brânză de capră
Salata de pere, Macadamia și spanac cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, sare și piper, nuci de macadamia prăjite cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Aperitiv cu brânză de pere și capră, Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, și Salată de pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o lingură cu fante, ridicați perele din lichidul de braconaj; rezerva lichid. Feliați perele pe lungime sau tăiați-le în bucăți de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
2
Într-un castron mare, combinați perele cu spanacul și nucile de macadamia. Zdrobiți grosolan jumătate de brânză peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Spanac
Brânză
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet de orez, 3 linguri de lichid rezervat pentru braconaj de pere (cu excepția restului pentru o altă utilizare; vezi note), muștar, miere și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Ulei De Măsline
Muștar
Miere
Cimbru
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă peste salată și se amestecă ușor pentru a acoperi, adăugând sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Se presară cu semințe de rodie și se sfărâmă brânza rămasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Brânză
6
Pere pocate: într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, combinați 1 sticlă (750 ml.) vin roșu uscat, 3/4 cană zahăr, 1 bandă subțire (3 in. de 1/2 în.) coaja de lămâie (numai partea galbenă), 2 anason stelat (sau 1 linguriță semințe de anason și 1 băț de scorțișoară, 3 in.), și 1 boabe de vanilie (6 in.), împărțit pe lungime. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Vin Roșu Sec
Fasole De Vanilie
Anason
Coaja De Lamaie
Anason Stelat
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Între timp, curățați 3 pere Anjou coapte ferme (1 1/2 lb. total), tăiat pe jumătate pe lungime și miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anjou Pear
8
Puneți perele în amestecul de vin. Acoperiți și fierbeți, întorcându-vă ocazional, până când perele sunt abia fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Vin
9
Se ia de pe foc și se lasă perele să se răcească în lichid, întorcându-se ocazional, cel puțin 30 de minute, sau se acoperă și se răcește până la 3 zile.