Salata de pere la grătar este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 358 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, ulei de canolan, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Pere La Grătar, Salată de andive și pere la grătar, și Salată de pui și pere la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pene de pere la grătar, acoperite cu capac la grătar, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună oțetul de vin roșu și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; adăugați ulei de canola într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați salata verde, următoarele 4 ingrediente și pere într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți cu cantitatea dorită de vinaigretă și aruncați pentru a combina.