Salată de pere cu pansament Gorgonzola
Salata de pere cu sos Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 350 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, smântână, gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de andive și pere cu pansament cu cremă Gorgonzola, Salată De Pere Gorgonzola Cu Sos De Ceapă Merlot, și Salată De Pere, Gorgonzola Și Pecan Cu Sos Dulce De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți rucola între 4 farfurii și deasupra cu pere.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați oțetul, uleiul, mierea, smântâna și iaurtul. Ori în Gorgonzola.
Stropiți pansament peste salată.
Încingeți fiecare farfurie cu nuci și serviți.