Salată de pere cu alune și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere cu alune și salvie. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 219 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de CR-uri, afine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Încercați Salată De Pere Cu Brânză Albastră, Alune Și Vinetă De Arțar, Fasole Verde Cu Salvie Înnegrită Și Alune, și Paste de salvie și unt brun cu alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați alunele pe o foaie de copt negreșită.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când pielea se desparte.
Așezați alunele într-o strecurătoare. Frecați alunele rapid cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea; aruncați piei. Tăiați grosolan alunele.
Bateți împreună crme frache și următoarele 3 ingrediente. Aranjați verdeață de salată și pene de pere pe farfurii de salată.
Stropiți uniform cu pansament; presărați cu alune, afine și salvie.
Notă: pentru a vă face propriul crme frache, amestecați împreună 1/2 cană frișcă și 1 lingură de lapte bătut. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore. Apoi depozitați în frigider până la 10 zile.