Salată de pere, alune și brânză albastră

Salata de pere, alune și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți alune în piele, pere bartlett, brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pere poșate, brânză albastră de râu Rogue și salată de alune, Salată de pere prăjită cu andive, rodie, brânză albastră și vinetă de alune, și Tarta cu alune, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați alunele într-o tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1" fără grăsime.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până când pielea începe să se despartă.
Transferați nucile fierbinți într-o strecurătoare și acoperiți cu un prosop de bucătărie. Frecați nucile rapid cu un prosop pentru a îndepărta pielea; toacă nucile.
Combinați verdeața de salată, perele feliate, alunele și brânza albastră într-un castron mare; aruncați ușor.
Se toarnă Vinaigreta de zmeură peste salată chiar înainte de servire; aruncați ușor.
Se presară cu piper proaspăt măcinat, dacă se dorește.