Salată De Pere

Salată De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pere. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 129 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă verde, piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Rețete Coleslaw (cel mai bun coleslaw de legume de iarnă), Mai bine decât KFC Coleslaw – un coleslaw ușor, și KFC Coleslaw Copycat Coleslaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente. Adăugați treptat ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până la amestec. Se amestecă împreună coleslaw mix și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați amestecul de oțet, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista